Η μεθοδολογία μας 2019-01-17T21:48:23+00:00

Τα σχολεία μας.

Στα σχολεία μας θα γνωρίσετε…

  • Έναν κόσμο γεμάτο γνώση, εμπειρία, μεράκι και επιτυχίες!
  • Το συνδυασμό της δημιουργικότητας και του παιχνιδιού με την οργανωμένη διδασκαλία και την αντικειμενική αξιολόγηση.
  • Ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα που οδηγεί μαθητή, καθηγητή και γονιό σε πλήρη συνεργασία, εξασφαλίζοντας ουσιαστική μάθηση, αλλά και επιτυχία στις εξετάσεις.
  • Χώρους εξοπλισμένους με την πιο σύγχρονη οπτικοακουστική τεχνολογία που ξεχωρίζουν για τη ζωντανή και μοντέρνα αισθητική τους και επιτρέπουν στους μαθητές μας να αξιοποιούν τα ταλέντα και τις δυνατότητές τους.

Η μέθοδός μας.

Ξεκινώντας από τις τάξεις Junior και μέσα από το παιχνίδι, τραγούδι και τις δραστηριότητες που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία, οι μαθητές μας ολοκληρώνουν τον κύκλο σπουδών τους έχοντας βιώσει την πραγματική εμπειρία της γλώσσας και της επικοινωνίας.

Η ολοκλήρωση αυτού του κύκλου σημαίνει την απόκτηση τουλάχιστον ενός πτυχίου. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: τα ποσοστά επιτυχίας μας στις εξετάσεις Pet, Lower, Advanced και Proficiency των πανεπιστημίων Cambridge και Michigan κυμαίνονται όλα αυτά τα χρόνια από 85-100%.

Για τους πτυχιούχους μας οργανώνουμε κάθε χρόνο με πολλή αγάπη και περηφάνια μια Τελετή Αποφοίτησης στην οποία συμμετέχουν μαθητές και απόφοιτοι με ενθουσιασμό. Αποσπάσματα των εκδηλώσεων αυτών μπορείτε να βρείτε στο www.youtube.com (Σύγχρονο Κέντρο Γλώσσας Κυριακίδου). Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς μαθητές και καθηγητές συνδιοργανώνουμε διαγωνισμούς, εκδρομές, γιορτές, bazaar για οργανισμούς, όπως η ActionAid, η Ελληνική Εταιρία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων, το Παιδοογκολογικό Τμήμα του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου, κλπ. Κάποιες από τις εργασίες των παιδιών μας έχουν ηλεκτρονική μορφή και μπορείτε να τις δείτε στη διεύθυνση www.kyriakidou.gr

Φροντίζουμε συνεχώς την προσωπική επαφή με τα παιδιά μας, καλλιεργώντας το ενδιαφέρον και προσέχοντας τις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή. Αυτό περιλαμβάνει ενισχυτική διδασκαλία με κάθε παιδί χωριστά ανάλογα με τις ανάγκες του. Ταυτόχρονα επιδιώκουμε τακτική συνεργασία- επικοινωνία με τους γονείς, τους οποίους θεωρούμε απαραίτητους και ενεργούς συμπαραστάτες στην εξέλιξη του κάθε παιδιού.

Δημιουργήσαμε και συνεχώς ανανεώνουμε, έναν ευχάριστο, χαρούμενο χώρο που ενθαρρύνει το μαθητή να ασχοληθεί με τη γλώσσα δημιουργικά.

Πρωτοπορούμε σε εξοπλισμό και εναλλακτικά διδακτικά μέσα: διδασκαλία μέσω Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Διαδραστικών Πινάκων, pair work, project work, oral presentations. Τα μέσα αυτά σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό μας έχουν καταφέρει την ενεργό συμμετοχή των παιδιών μας στο μάθημα με αποτέλεσμα την ευχάριστη εκμάθηση της γλώσσας.

Tο κλειδί της επιτυχίας μας…

Τα παιδιά μας

..ολοκληρώνουν τις σπουδές τους με την κατάκτηση των επιπέδων B2, C1, C2 σε ποσοστά επιτυχίας 90-100%!!!

Στόχος μας είναι τα πτυχία των μαθητών μας να εναρμονίζονται με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Γλωσσομάθειας και να αναγνωρίζονται παντού, χωρία καμία αμφισβήτηση. Γι’ αυτό επιδιώκουμε την κατάκτηση των πτυχίων:

  • Lower, των Πανεπιστημίων Cambridge (FCE) και Michigan (ECCE).
  • CAE (Advanced) του Πανεπιστημίου Cambridge και ALCE του Πανεπιστημίου Michigan.
  • CPE (Proficiency) του Πανεπιστημίου Cambridge και ECPE του Πανεπιστημίου Michigan.

Kyriakidou DownTown

Το «Σύγχρονο κέντρο Γλώσσας Κυριακίδου» στην Άνω Τούμπα και το «KYRIAKIDOU DOWNTOWN» στην πλατεία Αριστοτέλους, δημιούργησαν το πρόγραμμα Edutainment. Εκπαίδευση και διασκέδαση για όλα τα παιδιά ηλικίας 10 – 15 ετών. Ανάλογα με το επίπεδό τους στα αγγλικά, από Α1 έως Β2, επιλέγουν το αντίστοιχο εργαστήρι και παρακολουθούν μία ή περισσότερες από τις αυτοτελείς 4ωρες ενότητες. Έτσι «ταξιδεύουν» στον χώρο και στον χρόνο, στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, την Αγγλία του Βασιλιά Αρθούρου, την Αυστραλία και αλλού.

CONTACT US